ΒΟΜΒΕΣ Γιώτη Δημητρίου: «Τόσα χρωστάει η Ομόνοια στο ΓΣΠ – Σκέψεις για Μακάρειο»

ΒΟΜΒΕΣ Γιώτη Δημητρίου: «Τόσα χρωστάει η Ομόνοια στο ΓΣΠ – Σκέψεις για Μακάρειο»

Στον ΣΠΟΡ Fm (95.0) φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ομόνοιας, Γιώτης Δημητρίου, κάνοντας μια γενική ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του Λευκωσιάτικου συλλόγου.

Μεταξύ άλλων ο Γιώτης Δημητρίου προέβη και σε μια αποκάλυψη «βόμβα» όσον αφορά κάποια λεφτά που χρωστάει η Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ τόνισε ότι γίνονται και σκέψεις για να αγωνιστεί στο Μακάρειο.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«O κ. Μιλτιάδης έβαλε 13εκ.€ που δεν τα πήρε πίσω. Πιάσαμε και 2κ από την RCB. Έβαλε ακόμα 3εκ. ο κ. Μιλτιάδης για κάτι υποχρεώσεις. Πάμε στα 18εκ. Η Ομόνοια έχει μέσο όρο 6εκ. έσοδα ετησίως. Στα 10 χρόνια πάμε στα 60. Έχει και 17εκ. χρέος περίπου. Σύνολο όλα 95εκ.€. Από το 2008 η Ομόνοια εισέπραξε αυτό το ποσό και εγώ ρωτώ: πως καταφέρατε να εισπράξετε αυτό το ποσό και η ομάδα να είναι σε αυτό το χάλι; Φταίει η διαχείριση που έγινε».

Έκανε και μια αναφορά για το χρέος προς το ΓΣΠ και σκέψεις που γίνονται: «Υπάρχει ένα χρέος €700χιλ. προς το ΓΣΠ και προειδοποίησαν πως θα βγάλουν την Ομόνοια έξω. Ακούω πως θα πάμε στο Μακάρειο και θα ρίξουμε το μπάτζετ. Αν πάμε εκεί θα μειωθούν τα έσοδά μας, τα διαρκείας μας, ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο. Θα έχουμε 1,5εκ. μπάτζετ όπως την αγαπημένη μου Νέα Σαλαμίνα και θα παλεύουμε για να σωθούμε. Αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε;».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE