Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι. Είναι βάσιμες οι φήμες ή πρόκειται για καπνό χωρίς φωτιά;

«Βουίζουν» τις τελευταίες ώρες οι φήμες στην Ιταλία που θέλουν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να «κρεμάει τα γάντια του» στο τέλος της σεζόν.

Την «φωτιά» άναψε με δημοσίευμά της η «Corriere della Sera» αναφέροντας ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, και την φούντωσε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει το προσεχές διάστημα.

Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να αγωνιστεί ξανά στο Μουντιάλ με το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που δεν θα συμβεί αφού η εθνική Ιταλίας αποκλείστηκε απ΄την Σουηδία.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον 40χρονο εμβληματικό αρχηγό της «Vecchia Signora», Τζίτζι Μπουφόν να συνεχίζει για ακόμη έναν χρόνο χρόνο, όλα δείχνουν ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα και ο Ιταλός θρύλος θα αποσυρθεί.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE