ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι. Είναι βάσιμες οι φήμες ή πρόκειται για καπνό χωρίς φωτιά;

«Βουίζουν» τις τελευταίες ώρες οι φήμες στην Ιταλία που θέλουν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να «κρεμάει τα γάντια του» στο τέλος της σεζόν.

Την «φωτιά» άναψε με δημοσίευμά της η «Corriere della Sera» αναφέροντας ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, και την φούντωσε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει το προσεχές διάστημα.

Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να αγωνιστεί ξανά στο Μουντιάλ με το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που δεν θα συμβεί αφού η εθνική Ιταλίας αποκλείστηκε απ΄την Σουηδία.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον 40χρονο εμβληματικό αρχηγό της «Vecchia Signora», Τζίτζι Μπουφόν να συνεχίζει για ακόμη έναν χρόνο χρόνο, όλα δείχνουν ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα και ο Ιταλός θρύλος θα αποσυρθεί.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top