ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σφοδρή σύγκρουση – Κατέληξε σε σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σφοδρή σύγκρουση – Κατέληξε σε σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιδιαίτερα σφοδρή ήταν η σύγκρουση των δυο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στην λεωφόρο Μακεδονίας στην Λεμεσό, γύρω στις 22:00 (09/03).

Αυτό καταμαρτυρούν τα πλάνα που εξασφάλισε από το σημείο το ThemaOnline.

Μάλιστα, το ένα εκ των δυο αυτοκινήτων κατέληξε σε χώρο στάθμευσης οικίας.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο που υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά, αφού χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο οδηγός του.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μεταφορά των δυο οδηγών στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE