ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Του έδωσε δουλειά και την έκλεβε - Στο κόλπο και 43χρονος

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Του έδωσε δουλειά και την έκλεβε - Στο κόλπο και 43χρονος

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα, 29 και 43 χρόνων έπειτα από καταγγελία που αφορά σε κλοπή χρηματικού ποσού από βιβλιοπωλείο.

Ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στη Δερύνεια κατήγγειλε ότι εδώ και αρκετούς μήνες έλειπαν χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης της. Άρχισαν έρευνες και διαπιστώθηκε ότι από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε κλαπεί χρηματικό ποσό, 33.169 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια κατονόμασε 29χρονο Ελληνοκύπριο που εργαζόταν ως υπάλληλος της, ο οποίος συνελήφθη. Κατά τις έρευνες, προέκυψε επίσης μαρτυρία σε βάρος άλλου προσώπου. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο 43 χρόνων, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE