Ποινή φυλάκισης τριών ετών στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του

Ποινή φυλάκισης τριών ετών στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του

Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον μηνυτή που είναι δικηγόρος, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, το ότι πλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την αστική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαστική απόφαση, προσθέτοντας ότι αναγνωρίστηκε στους εντολείς του ελαφρυντική περίσταση.

Υπενθυμίζεται, ότι πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE