Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που είχαν συλληφθεί στον Έβρο

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που είχαν συλληφθεί στον Έβρο

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 9/3 στον Έβρο όταν παραβίασαν απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.



Οι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι εργάζονται για το δίκτυο ARD, πέρασαν το πρωί του Σαββάτου από τον Εισαγγελέα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας, ο οποίος αποφάσισε την μη απαγγελία κατηγοριών.

Οι Γερμανοί υποστήριξαν ότι ακολουθούσαν τις διαδρομές προσφύγων που επιστρέφουν από τη Γερμανία, μέσω Ελλάδας, στην Τουρκία και δεν αντιλήφθηκαν ότι είχαν εισέλθει σε απαγορευμένη ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.