Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που είχαν συλληφθεί στον Έβρο

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που είχαν συλληφθεί στον Έβρο

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 9/3 στον Έβρο όταν παραβίασαν απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.



Οι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι εργάζονται για το δίκτυο ARD, πέρασαν το πρωί του Σαββάτου από τον Εισαγγελέα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας, ο οποίος αποφάσισε την μη απαγγελία κατηγοριών.

Οι Γερμανοί υποστήριξαν ότι ακολουθούσαν τις διαδρομές προσφύγων που επιστρέφουν από τη Γερμανία, μέσω Ελλάδας, στην Τουρκία και δεν αντιλήφθηκαν ότι είχαν εισέλθει σε απαγορευμένη ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE