Κανένα οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ! Δείτε το βίντεο

Κανένα οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ! Δείτε το βίντεο

Στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ, στην κανονική μετάδοση φάνηκε να υπάρχουν υπόνοιες για οφσάιντ, με τον Τεξέιρα να φαίνεται ότι ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς της Ομόνοιας.

Βλέποντας όμως ξανά και ξανά την επαναληπτική προβολή, είδαμε ότι ο πρώτος βοηθός Δημητριάδης Μάριος ήταν ορθός και σωστά άφησε το σημαιάκι του κάτω. Ο φορ των «γαλαζοκιτρίνων» την στιγμή που δόθηκε η πάσα καλυπτόταν από τους αμυντικούς των «πρασίνων».

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε έτοιμο γκολ στον Σάσι ο όποιος έκανε το 2-0 για την ΑΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE