Ο Πάρντο μίλησε για το μέλλον του στην Αλκή- «Δύσκολα θα μείνω εδώ…»

Ο Πάρντο μίλησε για το μέλλον του στην Αλκή- «Δύσκολα θα μείνω εδώ…»

O Oύρκο Πάρντο μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και μίλησε για το μέλλον του στην Αλκή.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Δεν τέλειωσε τίποτα. Είχαμε μυαλό στο παιχνίδι μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι».

Αν θα παραμείνει στην Αλκή και τη νέα χρονιά: «Θα δούμε τι θα γίνει. Το μυαλό μου είναι μόνο εδώ αλλά δύσκολα θα μείνω εδώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.