ΛΕΜΕΣΟΣ: 33χρονη γύριζε τα περίπτερα και ξεγελούσε τους υπαλλήλους

ΛΕΜΕΣΟΣ: 33χρονη γύριζε τα περίπτερα  και ξεγελούσε τους υπαλλήλους

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 10/3 βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 33χρονη από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών με τέχνασμα. 

 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών 9 - 10 Μαρτίου, 2018 σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, η 33χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί περίπτερα στη Λεμεσό, όπου με τέχνασμα, κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των €230 από προπληρωμένες κάρτες για αγορές μέσω διαδικτύου. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της πιο πάνω 33χρονης. Ανακρινόμενη φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE