Έκαναν μαξιλάρι το ακρωτηριασμένο πόδι ασθενούς

Έκαναν μαξιλάρι το ακρωτηριασμένο πόδι ασθενούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα σε νοσοκομείο της Ούταρ Πραντές της Ινδίας για να πέσει φως σε μια υπόθεση φρίκης. Όπως μετέδωσε το Russian Today εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν ως μαξιλάρι το ακρωτηριασμένο πόδι ενός ασθενούς!

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ANI ο ασθενής μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Maharani Laxmibai μετά από σοβαρό τροχαίο, που κατέληξε στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού.

Μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει τον ασθενή ξαπλωμένο με το πόδι του σαν μαξιλάρι, ο διευθυντής του νοσοκομείου ισχυρίστηκε ότι το πόδι τοποθετήθηκε στο κεφάλι του ασθενούς από συγγενείς του και ότι το προσωπικό του νοσοκομείου το μετακίνησε.

Ο γαμπρός του ασθενούς όμως διέψευσε τα λεγόμενά του. «Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο βρήκαμε το ακρωτηριασμένο πόδι κάτω από το κεφάλι του και όταν ρωτήσαμε το νοσοκομείο τι συνέβαινε, δεν μας απαντούσαν. Ρωτούσαμε γιατί δεν του έδιναν μαξιλάρι, κανείς από τους γιατρούς δεν μας άκουγε, αναγκαστήκαμε να κρατήσουμε το πόδι του στην άκρη» είπε.

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE