ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για κλοπές σε αυτοκίνητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για κλοπές σε αυτοκίνητα

Συντονισμένη επιχείρηση για σύλληψη 22χρονου από την Αστυνομία. Εντοπίστηκαν κλοπιμαία στο σπίτι του.

Συνελήφθη το Σάββατο 10/3 βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ σε περιοχή της Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα.

Ο 22χρονος, η περιγραφή του οποίου ανταποκρινόταν σε αυτή που είχε στην κατοχή της η Αστυνομία εντοπίστηκε στην πιο πάνω περιοχή  και ανακόπηκε για εξακρίβωση της ταυτότητάς του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, καθώς και χαρτοφύλακας ο οποίος είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίος από αυτοκίνητο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE