ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική η γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική η γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο

Επιχείρηση διακομιδής τραυματία από γαλλικό πολεμικό πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 10/3 το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).


 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου επείγουσα κλήση από τον κυβερνήτη του γαλλικού πολεμικού πλοίου «VAR», το οποίο βρισκόταν 114 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του αεροδρομίου Λάρνακας εντός της περιοχής ευθύνης έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ότι μέλος του πληρώματος του πλοίου τραυματίστηκε σοβαρά και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του απαιτείται η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της Δημοκρατίας.
 
Ως εκ τούτου, αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, με νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, για την άμεση διακομιδή του.
 
Το ελικόπτερο παρέλαβε από το πλοίο γυναίκα μέλος του πληρώματος και  έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 8:20 βράδυ. Ασθενοφόρο που ανέμενε διακόμισε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Σύμφωνα με τους γιατρούς η νεαρή γυναίκα έδειχνε αρχικά συμπτώματα στομαχικών διαταραχών, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE