Τραγωδία στην Κρήτη: Ο Δημήτρης πνίγηκε για να σώσει το σκύλο του

Τραγωδία στην Κρήτη: Ο Δημήτρης πνίγηκε για να σώσει το σκύλο του

Βαθιά είναι η οδύνη για τον άτυχο Δημήτρη Καρέλη, η σορός του οποίου ανασύρθηκε μέσα από πηγάδι που βρισκόταν σε αγροτική τοποθεσία της Αγίας Σεμνής στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη.


Ο 33χρονος Δημήτρης σύμφωνα με το cretapost.gr ανασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10/3 νεκρός από το εσωτερικό του πηγαδιού, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Τα αίτια κάτω από τα οποία ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε στο πηγάδι διερευνώνται.

Οι αρχές δεν αποκλείουν και την εκδοχή σύμφωνα με την οποία, πρώτα έπεσε στα παγωμένα νερά του πηγαδιού ο σκύλος του Δημήτρη Καρέλη και στη συνέχεια ο 33χρονος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πιστό του φίλο από πνιγμό βούτηξε και ο ίδιος στο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια. Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ που στήθηκε για τη διάσωσή του δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς ανασύρθηκε νεκρός. 

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει έντονη συγκίνηση και βαθύτατη θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό γεγονός. Ήδη, η προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.