Δεν συνεχίζει πετυχημένη Κυπριακή σειρά! Έχασε το στοίχημα

Δεν συνεχίζει πετυχημένη Κυπριακή σειρά! Έχασε το στοίχημα

Παρά το γεγονός ότι η σειρά «αγκαλιάστηκε» από τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως δεν θα δώσουν το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΤV Capuccino» η σειρά «Ο κόσμος να χαλάσει» θα ολοκληρώσει τον κύκλο της μέσα στους επόμενους μήνες και θα μας αποχαιρετήσει οριστικά καθώς αν και έχει κερδίσει το κοινό στα εμπορικά κοινά , δεν έχει καταφέρει να πράξει το ίδιο και στις μεγαλύτερες ηλικίες γεγονός που δεν είδαν με καλό μάτι οι ιθύνοντες στον ΑΝΤ1.

Η αξιοπρεπή πορεία της λοιπόν στους πίνακες της Nielsen θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και στη συνέχεια σύμφωνα με το δημοσίευμα ο παραγωγός Σταύρος Ποταμάρης φέρνει στο προσκήνιο τη σειρά «Οργή» που θα προβάλλεται σε ΑΝΤ1 και Epsilon Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE