12χρονος έγραψε τη διαθήκη του σε περίπτωση που σκοτωθεί σε επίθεση στο σχολείο

12χρονος έγραψε τη διαθήκη του σε περίπτωση που σκοτωθεί σε επίθεση στο σχολείο

Μία μητέρα στην Αλαμπάμα διάβασε σοκαρισμένη ένα σημείωμα του 12χρονου γιου της: ήταν η διαθήκη του!

Το αγόρι αποφάσισε να τη γράψει, απευθυνόμενος στον καλύτερο φίλο του, για την περίπτωση που πέσει νεκρός σε επίθεση στο σχολείο του.

«Εγραφα για το PlayStation 4, τα χειριστήρια και το παιχνίδι του. Τη γάτα μου, την τηλεόρασή μου...», περιέγραψε ο Τζαβόν Ντέιβις στο WIAT. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το παιδί μου είναι τόσο μικρό. Είναι κάτι που δεν θα έπρεπε καν να σκέφτεται», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του όμως, ο 12χρονος φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί από τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία στις ΗΠΑ. «Το έγραψα στην περίπτωση που κάτι συμβεί στον έναν από τους δυο μας, γιατί κάποια παιδιά γίνονται άτακτα και μπορεί στο τέλος να πυροβοληθεί κάποιος ή κάτι τέτοιο», εξήγησε το παιδί.  

Η «διαθήκη» του έκλεινε με ένα μήνυμα προς την οικογένειά του. «Σας αγαπώ όλους. Με ντύσατε και ήσασταν μαζί μου συνεχώς», έγραψε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE