Ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έκανε περιπολία στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έκανε περιπολία στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περιπολία στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, στον Έβρο πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα στη γειτονική χώρα, τη στιγμή που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» μαζί με τις αυξημένες αριθμητικά μονάδες στα σύνορα με την Τουρκία και συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, από την ελληνική πλευρά, ενώ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς.

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο ΑΓΕΣ ήταν σαφές. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν την ηγεσία του στρατεύματος στο πλευρό τους και πρέπει, άπαντες, να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE