ΣΥΡΙΑ: Σκληρές μάχες στην ανατολική Γούτα

ΣΥΡΙΑ: Σκληρές μάχες στην ανατολική Γούτα

Ο στρατός της Συρίας και οι αντάρτες ενεπλάκησαν σε σκληρές μάχες νωρίς το πρωί της Κυριακής (11/3), στο αποφασιστικής σημασίας πολεμικό μέτωπο στην ανατολική Γούτα, καθώς η προώθηση των στρατιωτικών κυβερνητικών δυνάμεων, έχει χωρίσει την περιοχή σε τρεις ζώνες ελέγχου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Περισσότεροι από 1.100 άμαχοι σκοτώθηκαν στις πολεμικές συγκρούσεις που ξέσπασαν πριν από τρεις εβδομάδες στην ανατολική Γούτα, η οποία τελούσε υπό τον έλεγχο των ανταρτών, κοντά στην Δαμασκό.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο, υπήρξαν σφοδρές πολεμικές συγκρούσεις σε αρκετά μέτωπα, από το πυροβολικό, τις συνεχείς αεροπορικές επιδρομές, αλλά και τις επιθέσεις των ελικοπτέρων του στρατού της Συρίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE