ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες για το Αφρίν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες για το Αφρίν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκλεισε ο σταθμός των τραίνων στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου όταν 100 περίπου διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες.

Οι διαδηλωτές, Κούρδοι στην πλειοψηφία, κρατούσαν πανό που ανέγραφε «Σταματήστε την Τουρκία από το να βοηθά τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους».

Το απόγευμα της Κυριακής (11/3) οι διαδηλωτές εμπόδισαν τα τραίνα να περάσουν ή να φύγουν από τον σταθμό, ενώ ο οργανισμός διέκοψε την κανονική κυκλοφορία.

«Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός μέχρι να αποχωρήσουν οι διαδηλωτές», έγραφε η ανακοίνωση.

Η διαδήλωση έγινε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις τουρκικές επιθέσεις εναντίον των Κούρδων στο Αφρίν της βόρειας Συρίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE