16 νεκροί από κεραυνό σε εκκλησία

16 νεκροί από κεραυνό σε εκκλησία

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 140 τραυματίστηκαν την Κυριακή (11/3) από κεραυνό που χτύπησε εκκλησία στη Ρουάντα.

Δεκαεφτά άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη Rose Mureshyankwano.

Ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν κεραυνός έπεσε πάνω σε ομάδα 18 μαθητών σκοτώνοντας τον ένα.

Τον περασμένο Οκτώβριο με τον ίδιο τρόπο έχασαν τη ζωή τους άλλοι 18 άνθρωποι, σε διαφορετικά σημεία της χώρας, όπου οι κεραυνοί είναι αρκετά συχνό φαινόμενο λόγω της γεωμορφολογίας.

Washington Post

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE