Σχόλιο ημιχρόνου: Ο Παπουλλής μίλησε πρώτος ο Ντουρίς το μοίρασε

Σχόλιο ημιχρόνου: Ο Παπουλλής μίλησε πρώτος ο Ντουρίς το μοίρασε

Ημίχρονο στο ‘ΠΑΠ’ με τον Απόλλωνα να προηγείται με 0-1της Ανόρθωσης. Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε ο Φώτης Παπουλλής στο 27’ λεπτό με υπέροχο σούτ εκτός περιοχής. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ντέρμπι θέλοντας να περάσουν την δική τους φιλοσοφία στον αγώνα. Η Ανόρθωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό. Παιχνίδι με πολύ μεγάλο πάθος και ένταση.

H πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 8΄ λεπτό για την ομάδα της Ανόρθωσης με την κάθετη του Ράγιος στον Ντούρις, ο οποίος έπιασε το σουτ, όμως ο Βάλε απέκρουσε σωτήρια και στην επαναφορά ο Ιγκιεμπόρ έπιασε το σουτ, το οποίο κόντραρε και απομακρύνθηκε. Η επόμενη καλή φάση ήταν και αυτή του γκολ. Στο 27΄ λεπτό ξεκίνησε η αντεπίθεση ο Ντα Σίλβα έδωσε στον Παπουλή, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 0-1. Η Ανόρθωση κερδίζει κόρνερ μετά από την εξαιρετική απόκρουση του Βάλε σε κεφαλιά του Βίκτορ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ράγιος ο οποίος σημάδεψε τον Ντούρις ο οποίος ως συνήθως σκοράρει.

Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αυτά που είδαμε μας προδιαγράφουν τι θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι. Εσείς μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για όλες τις εξελίξεις του ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE