Άγριο «κράξιμο» σε Αυγουστή και Παπουλή

Άγριο «κράξιμο» σε Αυγουστή και Παπουλή

Είναι γνωστή η διαχρονική κόντρα μεταξύ των οπαδών της Ανόρθωσης και του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος τα… άκουσε «χοντρά» από τον κόσμο της «Κυρίας» πριν από την έναρξη του ντέρμπι.

Στην… «εξίσωση» προστέθηκε και ο Παπουλής, ο οποίος αποδοκιμάστηκε… «άγρια» λόγω προφανώς της χειρονομίας που έκανε στο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του Β΄ γύρου στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE