Προσγειωμένος ο Αυγουστή: «Δεν κάναμε κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Προσγειωμένος ο Αυγουστή: «Δεν κάναμε κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και παράλληλα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην διάσκεψη τύπου μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι δηλώσεις του Αυγουστή:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι με πάθος και ένταση και η διαιτησία τα πήγε πάρα πολύ καλά σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι οι βαθμοί στα πλέι οφ, ξεπεράσαμε τα προβλήματα και κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ανόρθωση. Δεν κάναμε κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας και από σήμερα σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE