Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και παράλληλα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην διάσκεψη τύπου μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Οι δηλώσεις του Αυγουστή:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι με πάθος και ένταση και η διαιτησία τα πήγε πάρα πολύ καλά σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι οι βαθμοί στα πλέι οφ, ξεπεράσαμε τα προβλήματα και κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ανόρθωση. Δεν κάναμε κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας και από σήμερα σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης.»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις