ΑΚΑΜΑΣ: Ξεβράζει πτώματα αγελάδων η θάλασσα- ‘Συχνό φαινόμενο’ – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΚΑΜΑΣ: Ξεβράζει πτώματα αγελάδων η θάλασσα- ‘Συχνό φαινόμενο’ – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απανθρακωμένο πτώμα αγελάδας βρέθηκε στην αμμουδιά γνωστής παραλίας στον Ακάμα.

Βίντεο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο 10/3/2018 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειχνε απανθρακωμένο πτώμα αγελάδας, ξαπλωμένο στην άμμο γνωστής παραλίας στην περιοχή Ακάμα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο, το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Δήμο Νέου Χωριού, όπου εμπίπτει ο Ακάμας, ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό.

Αρμόδιο πρόσωπο από τον Δήμο ερωτηθέν για το απανθρακωμένο πτώμα της αγελάδας που βρέθηκε σε παραλία μας ανάφερε αρχικά ότι, ‘είναι συχνό φαινόμενο. Εμπορικά πλοία πετάνε ζώα στην θάλασσα και στην συνέχεια τα ξεβράζει’.

‘Το εν λόγω ζώο’, συνέχισε το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Χωριού, ‘κάηκε από τον Δήμο ενώ ήταν νεκρό, γιατί θα επέφερε δυσοσμία στην περιοχή. Στην συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο’, συμπλήρωσε.

Επιπλέον, όπως υποστηρίχθηκε από το μέλος του Συμβουλίου του Δήμου Νέου Χωριού, το συγκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος, αφού συμβαίνει συχνά στις περιοχές αυτές. Ωστόσο, στην πολυσύχναστη παραλία που βρέθηκε πρόσφατα η εν λόγω αγελάδα, είναι ελάχιστες ως μηδαμινές οι φορές που εντοπίστηκε πτώμα ζώου.

Μ. Παναγιώτου

https://www.youtube.com/watch?v=H1sV62xqLZc&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE