ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν υποφέρεται άλλο η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν υποφέρεται άλλο η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στοίβες σκουπιδιών λερώνουν την πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λευκωσίας.

Τι κι αν η Λευκωσία είναι η πρωτεύουσα μιας ‘Ευρωπαϊκής’ χώρας, τι κι αν οι πολίτες της θέλουν να λέγονται κι αυτοί ευρωπαίοι, η κατάσταση με τα σκουπίδια φαίνεται να έχει ξεφύγει.

Την Κυριακή 11/3, δημοσιεύθηκε στην γνωστή σελίδα του Facebook ‘Που πήγαμε’, φωτογραφία με στοιβαγμένα σκουπίδια στην οδό Ονασαγόρου στην Λευκωσία. Πρόκειται για τον παράλληλο δρόμο της οδού Λήδρας.

Η εν λόγω περιοχή ως γνωστό είναι από τις πιο πολυσύχναστες στην Λευκωσία, αφού είναι κατακλυσμένη από εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, νυχτερινά μαγαζιά κ.α..

Το πρόσωπο που φωτογράφισε τις στοίβες των σκουπιδιών, ανάφερε στην δημοσίευσή του, ‘Ο πιο κοσμοπόλιταν πεζόδρομος στην Λευκωσία, Ονασαγόρου. Μπράβο στον Δήμαρχό σας!’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE