ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

Δεν παρέμεινε ειρηνική η διαμαρτυρία Κούρδων και Ελληνοκυπρίων που ξεκίνησε το μεσημέρι από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σκοπός της πορείας ήταν να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για όσα τεκταίνονται στο Αφρίν και για τη νέα εισβολή των Τούρκων σε περιοχές Κούρδων στη βόρεια Συρία.

Μάλιστα, εκπρόσωπός τους, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» συνέκρινε την τουρκική εισβολή στο Αφρίν με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι διαδηλωτές, ξεκινώντας από το Υπουργείο Εσωτερικών, πέρασαν από την αμερικανική πρεσβεία και κατευθύνθηκαν στη ρωσική.

Εκεί, η διαμαρτυρία δεν έμεινε ειρηνική, καθώς αυγά ρίχτηκαν στους τοίχους και στην περίφραξη της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο.

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατέβηκαν οι τόνοι.

Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που μιλούσαν για προδοσία της Ρωσίας στο Αφρίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE