Τον έχουν στα όπα-όπα τον Πιέρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον έχουν στα όπα-όπα τον Πιέρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας και τον καλοκρατάνε…

Ο Πιέρος Σωτηρίου μετράει 23 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 3 εξ αυτών τον τελευταίο μήνα.

Με αφορμή λοιπόν τον σημερινό αγώνα της Κοπεγχάγης με την Χελσινγκμπορ, οι Δανοί δημοσίευσαν δηλώσεις του Πιέρου για τα 2 γκολ που είχε σκοράρει στον πρώτο αγώνα με την συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και για την πορεία του. Δείτε τι δήλωσε ΕΔΩ!

Παράλληλα, ο Πιέρος παίζει πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα ενώ οι Δανοί δεν χάνουν ευκαιρία για να τον προβάλουν καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τους επιθετικούς. Στα όπα όπα ο Πιέρος, με το σπαθί του!

Το… πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας με τον Πιέρο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE