Αυτό έλειπε: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Αυτό έλειπε: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Μεγάλο ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα του Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, καθώς ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό. Παναθηναϊκός-Ηρακλής το έτερο ζευγάρι.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί 20-21 ή 21-22 Απριλίου, όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Γιώργου Καραμπέτσου.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας Νίκος Κατσιούρας, τον Παναθηναϊκό ο έφορος Γιώργος Αλεξανδρής, ενώ μέσω skype παρακολούθησε την κλήρωση η γραμματέας και υπεύθυνη εισιτηρίων του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντωνία Μανώλα.

Η σειρά και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Οι ημιτελικοί:

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE