Ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Θέκλας είναι ο αγαπημένος Κύπριας παρουσιάστριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Θέκλας είναι ο αγαπημένος Κύπριας παρουσιάστριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Θέκλας είναι ο αγαπημένος Κύπριας παρουσιάστριας, o οποίος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπουτο στην εκπομπή "Θέκλα Μιλάμε ανοικτά".

Η ψυχολόγος και συγγραφέας Θέκλα Πετρίδου, την Δευτέρα, 12 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή του Sigma "Θέκλα Μιλάμε ανοικτά".

Σχετικό άρθρο: Σαν την 'Πελλο Μαλού' η Θέκλα 3 ώρες πριν την πρεμιέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Πέτρος Αθανασίου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Πρώτο.

Ο Πέτρος Αθανασίου είναι ο σύντροφός της ραδιοφωνικής παραγωγού του Ράδιο Πρώτο, Κλέλιας Γιασεμίδου.

Η Κλέλια Γιασεμίδου δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές της στο σύντροφό της για το νέο του επαγγελματικό βήμα και διαδικτυακά. 

Μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία τους και στη λεζάντα σχολίασε: "Καλή αρχή έρωτα μου". 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE