Βγήκε… όπλο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα Άρης – Εργοτέλης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βγήκε… όπλο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα Άρης – Εργοτέλης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ. Ο πρώτος που προσπαθεί να το… θυμίσει είναι ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος συχνά – πυκνά… κοντράρεται με τον Γιώργο Σαββίδη στα social media.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Καρυπίδης πανηγύρισε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα, λίγο πριν τη σέντρα του ματς με τα Τρίκαλα, όπου οι «κίτρινοι»… γκέλαραν! Μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι σχετικές φωτογραφίες, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να έχει σφιγμένες τις γροθιές του.

Σήμερα ένας φίλος του Άρη στο ματς με τον Εργοτέλη (3-0) είπε να… τρολάρει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, παίρνοντας μαζί του στο Κλεάνθης Βικελίδης ένα πλαστικό όπλο (Nerf) και ποζάροντας ως άλλος… Τζέιμς Μποντ.

Φυσικά η φωτογραφία μοιράστηκε στα social media σε χρόνο d.t. και έγινε ένας μικρός χαμός από σχόλια.

Από χιούμορ τουλάχιστον τα πάμε καλά.

 

 

 

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE