Η FIFA απειλεί την Ελλάδα με αποβολή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η FIFA απειλεί την Ελλάδα με αποβολή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εισβολή του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και η μετέπειτα διακοπή του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ήρθαν να προστεθούν στα περιστατικά βίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η FIFA με ανακοίνωσή της απειλεί πλέον ανοιχτά την Ελλάδα με αποβολή από τις τάξεις της εάν δεν εξαλειφθεί η βία και δεν εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Νωρίτερα (σ.σ. Δευτέρα 12/3) η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μετα τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η απόφαση της κυβέρνησης προκάλεσε την αντίδραση αρκετών ομάδων της Superleague την ώρα που η UEFA αναμένεται να συνεδριάσει τόσο για τα επεισόδια στην Τούμπα όσο και γι αυτά σε Αγγλία και Γαλλία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Από Euronews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE