ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βουτιά θανάτου τουρίστα από το Κάστρο της Καντάρας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βουτιά θανάτου τουρίστα από το Κάστρο της Καντάρας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός βρέθηκε Σουηδός τουρίστας ηλικίας 75 ετών, μετά από αναζήτηση στην κατεχόμενη Κερύνεια, μετά από πτώση στο Κάστρο της Καντάρας το μεσημέρι της Δευτέρας (12/3).

Όπως αναφέρει η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα “Kibris Gazetesi”, ο άτυχος τουρίστας βρισκόταν σε διακοπές στα κατεχόμενα εδάφη, ενώ με ομάδα τουριστών επισκέφθηκαν το Κάστρο της Καντάρας.

Η σύζυγος λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από την περιοχή, ανέφερε στους υπεύθυνους της εκδρομής ότι ο 75χρονος ήταν άφαντος και στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ψευδοαστυνομίας και της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν έρευνες.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, τα μέλη που συμμετείχαν στις έρευνες έψαχναν τον τουρίστα πεζοί, ενώ drone συνέδραμε για εντοπισμό του 75χρονου.

Τελικά, ο Σουηδός βρέθηκε νεκρός, ενώ πιστεύεται ότι έπεσε από ύψος περίπου 100-150 μέτρων, με την ψευδοαστυνομία να διερευνά τα αίτια της πτώσης του.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.