ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη γυναίκας για παράνομη εργασίας

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη γυναίκας για παράνομη εργασίας

Υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΑΜ Πάφου συνέλαβαν σε εστιατόριο, για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης παραμονής και της παράνομης απασχόλησης, μια γυναίκα από τη Γεωργία, ηλικίας 34 ετών, η οποία απασχολείτο στην κουζίνα του εστιατορίου.

Η 34χρονη παρέδωσε πρωτότυπο δελτίο διαμονής μέλους οικογένειας Ευρωπαίου πολίτη, το οποίο εκδόθηκε στις 25.11.2013 με ισχύ μέχρι τις 25.11.18 λόγω του γάμου της με Ευρωπαίο πολίτη.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το δελτίο διαμονής της 34χρονης έχει ακυρωθεί.

Ως εργοδότη της η πιο πάνω κατονόμασε ένα πρόσωπο ηλικίας 54 ετών.

Την ίδια μέρα, η 34χρονη τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Πάφου και εξέφρασε την επιθυμία να μην ενημερωθεί η πρεσβεία της χώρας της.

Ο 54χρονος ανακρίθηκε γραπτώς.

Από ΚΥΠΕ

*Κεντρική εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE