Θύμα fake account o Υπουργός Γεωργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμα fake account o Υπουργός Γεωργίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λογαριασμός που υπάρχει στο Facebook με το όνομα του Υπουργού δεν είναι πραγματικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι account που υπάρχει στο Facebook με το όνομα του Υπουργού Γεωργίας Κώστα Καδή καθώς και φωτογραφίες του Υπουργού δεν του ανήκει αλλά είναι δημιούργημα μη εξουσιοδοτημένου προσώπου αγνώστου ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό πως ο πιο κάτω λογαριασμός ΔΕΝ αποτελεί εξουσιοδοτημένο λογαριασμό του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή και τυγχάνει διαχείρισης από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα αγνώστου ταυτότητας. #FakeAccount,#Cyprus www.facebook.com/kostas.kadis.988

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE