ΠΑΦΟΣ:' Έσβησε' μπροστά στα μάτια του αδελφού του

ΠΑΦΟΣ:' Έσβησε' μπροστά στα μάτια του αδελφού του

Ο αποβιώσαντας, έχασε τις αισθήσεις του, κατά την μεταφορά του στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου από τον αδελφό του, ενώ παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τρίτης (13/3), 74χρονος από την Πάφο, ενώ βρισκόταν στην οικία του ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Ο αδελφός του, έσπευσε να μεταφέρει τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, έχασε τις αισθήσεις τους.

Στο νοσοκομείο, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν επίμονες προσπάθειες ώστε να επαναφέρουν τον 74χρονο, ωστόσο γύρω στις 0:45 διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, αφού ο 74χρονος δεν έφερε εξωτερικές εκδορές ή κακώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE