ΝΑΤΟ: Βρείτε τα μεταξύ σας για τους δύο στρατιωτικούς

ΝΑΤΟ: Βρείτε τα μεταξύ σας για τους δύο στρατιωτικούς

Τακτική ίσων αποστάσεων από την Ελλάδα και την Τουρκία κράτησε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, κληθείς να σχολιάσει σε συνέντευξη του στο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu,το μεθοριακό επεισόδιο στον Έβρο, που οδήγησε στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

O Γ.Γ του ΝΑΤΟ είπε "πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία, μεταξύ τους" αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η Βορειοατλαντική συμμαχία δεν πρόκειται να εμπλακεί.

O Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε και στη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας για την αγορά του πυραυλικού συστήματος S-400 λέγοντας πως αποτελεί "εθνική επιλογή της Τουρκίας".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE