Στο λιμάνι Λεμεσού το ερευνητικό της Exxon Mobil

Στο λιμάνι Λεμεσού το ερευνητικό της Exxon Mobil

Στο λιμάνι Λεμεσού βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (14/3) το Ocean Investigator.

 

Κατέπλευσε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Τετάρτης 14/3, στο λιμάνι Λεμεσού, το ερευνητικό σκάφος της Exxon Mobil, Ocean Investigator.
 
Το σκάφος θα ανεφοδιαστεί και θα παραλάβει αναγκαίο εξοπλισμό για περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE