Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Γιάννο Δημοσθένους (ανακοίνωση)

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Γιάννο Δημοσθένους (ανακοίνωση)

Ο Γιάννος Δημοσθένους θα είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Άχνας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννο Δημοσθένους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλοσωρίζουν τον Γιάννο στην ομάδα του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Γιάννο για την πολύτιμη εθελοντική του βοήθεια, μέχρι την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας.

Ο Εθνικός χρειάζεται ενεργητικούς και αφοσιωμένους στο ποδόσφαιρο ανθρώπους σαν τον Γιάννο, για να υλοποιήσει τα πλάνα αυτής της καινούργιας αρχής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE