Αμερικανίδα Πρέσβειρα: 'Δεν αναμένουμε προβλήματα από την Τουρκία'

Αμερικανίδα Πρέσβειρα: 'Δεν αναμένουμε προβλήματα από την Τουρκία'

Δεν αναμένουμε οποιαδήποτε προβλήματα, δήλωσε η Αμερικανίδα Πρέσβειρα στη Λευκωσία Κάθλιν Ντόχερτι αναφερόμενη στις έρευνες που θα διενεργηθούν από την Exxon Mobil στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η κ. Ντόχερτι η οποία απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου, σημείωσε επίσης ότι ούτως ή άλλως περνάνε πολλά χρόνια για την εισροή εσόδων από την αξιοποίηση δυνητικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξει κατανομή των πόρων σε όλους του Κύπριους θα είναι η εξεύρεση λύσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE