ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Aνοίγουν θέσεις στην Κυβέρνηση και στο δημόσιο

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Aνοίγουν θέσεις στην Κυβέρνηση και στο δημόσιο

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ανοίξει θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο το άνοιγμα 436 θέσεων στο δημόσιο, 211 στην Κυβέρνηση και 93 ωρομίσθιων.

Η απόφαση αυτή, όπως ανακοινώθηκε, λήφθηκε προκειμένου να μειωθεί το μεγάλο κενό που υπάρχει και λόγω των πιεστικών αναγκών στο πλαίσιο της ισορροπημένης δημοσιονομικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE