Ανανεωμένο και με ολοκαίνουριες συλλογές το Celio στο My Mall!

Ανανεωμένο και με ολοκαίνουριες συλλογές το Celio στο My Mall!

Η γαλλική αλυσίδα καταστημάτων ανδρικού ρουχισμού του Ομίλου Voici La Mode Ltd επανέρχεται δριμύτερη με νέο πρόσωπο

Με ανεβασμένη διάθεση και σ’ ένα ανακαινισμένο, μοντέρνο χώρο, το κατάστημα ανδρικής μόδας Celio στο My Mall άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και προσκαλεί όλους να το επισκεφθούν για να δουν τη νέα του collection.

Στη νέα συλλογή κυριαρχούν οι ζεστοί και γήινοι χρωματισμοί σε διάφορες αποχρώσεις του ίντιγκο, τα τροπικά μοτίβα σε πράσινους τόνους, η μινιμαλιστική θεματική με ουδέτερα και φυσικά χρώματα καθώς και η λειτουργικότητα και άνεση στην χρήση των ρούχων.

Επιπλέον, το Celio έχει εντάξει στη νέα του collection τα Green Jeans. Πρόκειται για τα νέα, οικολογικά τζιν που διαθέτουν μια καινοτόμα τεχνολογία που απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια για την κατασκευή τους, συνδυάζοντας έτσι το στιλ με την οικολογική συνείδηση.

 

Οι καταναλωτές που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Celio το Σάββατο 10 Μαρτίου, είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από προσφορές, μερικές από τις οποίες συνεχίζονται, να φωτογραφηθούν με τον Μάριο Πρίαμο και τον Giulio Filippo d’Errico και να βγάλουν selfie με τους φίλους τους στο photobooth, παρέα με φαγητό και μουσική.

Η αλυσίδα καταστημάτων Celio η οποία ανήκει στον Ομίλο Voici La Mode Ltd, έχει πολύχρονη παρουσία στον ανδρικό ρουχισμό στην Κύπρο, με κομμάτια γαλλικής μόδας, υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE