ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενος για απαγωγή ανήλικης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενος για απαγωγή ανήλικης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Γιάννη Χριστοδούλου, 22 χρόνων από το Μάμμαρι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής ανήλικης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου, 2018 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Χριστοδούλου περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ περίπου με πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά. Έχει ως χαρακτηριστικά, τατουάζ στο σχήμα κλειδιού του σολ δίπλα από το δεξί μάτι και τριαντάφυλλο στο λαιμό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE