Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας που είχαν αναλάβει την αστυνόμευση της ορκωμοσίας της Άνγκελα Μέρκελ και του νέου υπουργικού συμβουλίου της συνέλαβαν έναν άνδρα ο ο οποίος πλησίασε με "ύποπτο τρόπο" την καγκελάριο την ώρα που αποχωρούσε από το κτίριο του κοινοβουλίου.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος φέρεται ότι φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (σ.σ. «Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά) ενώ πλησίαζε τη Μέρκελ, ακινητοποιήθηκε από δύο μέλη της ασφάλειας, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Λίγο νωρίτερα, η Μέρκελ και οι υπουργοί της είχαν ορκιστεί ενώπιον του προέδρου της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE