ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

Κλήση για πυρκαγιά σε βαφείο οχημάτων έλαβε η Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (14/3).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:24, δύο πυροσβεστικά οχήματα πήγαν στη βιομηχανική Κονιών στην Πάφο για να κατασβήσουν πυρκαγιά που υπήρχε εντός του φούρνου βαφής.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα μετά, ωστόσο το όχημα που βρισκόταν εντός και ο εξοπλισμός του φούρνου βαφής έπαθαν ελαφριές ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από λάθος χειρισμό του μηχανήματος βαφής (φούρνου) με αποτέλεσμα την ανάφλεξη αναθυμιάσεων υγρών εύφλεκτων υλών που χρησιμοποιούνται για τη βαφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE