ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

Έφτασε πριν τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (15/3) στο λιμάνι Λεμεσού το ερευνητικό σκάφος της αμερικανικής ExxonMobil, Med Surveyor.

Το Med Surveyor, που θα κάνει περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, «συνάντησε» στο λιμάνι Λεμεσού και το Ocean Investigator, το οποίο θα κάνει γεωτρητικές έρευνες σε σημεία του τεμαχίου.

Το ερευνητικό Med Surveyor έφτασε από το λιμάνι της Χάιφα, ενώ το Ocean Investigator από το Λαύριο.

Τα δύο ερευνητικά θα παραμείνουν στο λιμάνι για ανεφοδιασμό στον εξοπλισμό και σε λίγες μέρες θα μεταβούν στο τεμάχιο 10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht