Η κίνηση του Εφραίμ που η Αριστοτέλους θα αποκαλούσε 'μασκαραλίκια'- VIDEO

Η κίνηση του Εφραίμ που η Αριστοτέλους θα αποκαλούσε 'μασκαραλίκια'- VIDEO

Αλήθεια τι θα ανάγκαζε την Αριστοτέλους να χαρακτηρίζει την πράξη του Εφραίμ μασκαραλίκια; 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μέσα στο πλαίσιο συζήτησης για την "ερωτική εξομολόγηση" που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω Instagram στην Χριστίνα Μπόμπα, αναφέρθηκε στο γεγονός δείχνοντας την αντίθεση της για την δημόσια εξομολόγηση αγάπης και έρωτα.

Θέλοντας να επιχειρηματολογήσει δεν δίστασε να μιλήσει για την δική της σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Έχω μια απορία, όταν σου λείπει ο σύντροφος σου, το λες στο Instagram ή τον παίρνεις τηλέφωνο; Μου φαίνεται λίγο κάπως. Δηλαδή αν πεθυμούσα τώρα τον Γιώργο, θα τον ποστάρω στο Ινσταγκραμ και να του πω "αγάπη μου, μου έλειψες γύρνα πίσω;" Αν ο Γιώργος, το έκανε αυτό το πράγμα θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα "Τι είναι τούτα τα μασκαραλίκια;".

Δείτε το σχετικό video από το alphalive:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LHLEtsKnEmE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE