Πότε συμφώνησε με Ομόνοια ο Μαρτίνος… Τι γράψαμε πριν 3 μήνες…

Πότε συμφώνησε με Ομόνοια ο Μαρτίνος… Τι γράψαμε πριν 3 μήνες…

Ο Μαρτίνος Χριστοφή είχε μείνει ελεύθερος στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη από τον Ερμή. Είχε συζητήσεις με δυο μεγάλες ομάδες, τον Απόλλωνα και την Ομόνοια. 

Η ιστοσελίδα μας είχε κάμει σχετική αναφορά τον Δεκέμβριο… (ΕΔΩ)

Αρχές του χρόνου ο 24χρονος αμυντικός, συμφώνησε προφορικά με την Ομόνοια, αλλά αποφάσισαν να μην τον γράψουν στο ρόστερ, επειδή έκριναν ότι η ομάδα χρειαζόταν εμβολιασμό σε άλλες θέσεις. 

Τελικά αποφάσισε να πάει στην Καρμιώτισσα, για σκοπούς αγωνιστικής συντήρησης και να ενταχθεί στο «τριφύλλι» με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Χριστοφή ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE