Απογοητεύει ο πρώην παικταράς της ΑΕΛ

Απογοητεύει ο πρώην παικταράς της ΑΕΛ

Αποτέλεσε ίσως τον καλύτερο παίκτη της περσινής ΑΕΛ. Κατάφερε με τις εμφανίσεις του να «πάρει στο σπίτι» την φανέλα βασικού αφήνοντας μάλιστα στο περιθώριο  τον Babanco ο οποίος προοριζόταν για βασικός.

Ο λόγος για τον παικταρά Nούριο Φορτούνα που έπιασε λιμάνι μόλις για μια χρονιά δανεικός από την Braga καταγράφοντας 33 συμμετοχές και κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση και το ταλέντο του.

Ο 22χρονος μπακ (έχει σε λίγες μέρες τα γενέθλια του) πλέον αγωνίζεται στην Βελγικη΄Charleroi κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με την απόδοση τους στις πρώτες αγωνιστικές και πολλούς σκάουτερς να τον έχουν τοποθετήσει στην shortlist για μεταγραφή.

Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν η ίδια για τον συμπαθέστατο ποδοσφαιριστή ο οποίος πλέον περνά ένα παρατεταμένο ντεοφορμάρισμα γεγονός που τον αφήνει εδώ και καιρό μεταξύ πάγκου και κερκίδας καταγράφοντας πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής.

Κάποια γεγονότα που συνέβησαν με την σύζυγό του (τραυματίστηκε σοβαρά), φαίνεται πως επηρέασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να επανέλθει σε ψηλά στάνταρ με τα δημοσιεύματα πάντως να μην του χαρίζονται και να κάνουν λόγο για τον παίκτη που «έβγαζε φωτιάς και τώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.