Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της απογείωσης του αεροσκάφους της εταιρείας Nombus, όταν από ένα ρεύμα αέρος που δέχθηκε το αεροσκάφος, έφυγε το αριστερό φύλλο της καταπακτής που προορίζεται για εμπορεύματα, με αποτέλεσμα να πέσουν 172 πλάκες χρυσού βάρους 3,4 τόνων.
Το πλήρωμα του αεροσκάφους αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια διοίκηση του υπουργείου Εσωτερικών, βρέθηκαν όλες οι πλάκες χρυσού, ενώ το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά εννέα τόνους χρυσού.
Στο αεροσκάφος , σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν πέντε μέλη του πληρώματος και κανείς δεν τραυματίσθηκε, όπως μεταδίδει το TASS και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




