Έβγαζε μάτια στην ΑΕΛ και τώρα απογοητεύει στο εξωτερικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έβγαζε μάτια στην ΑΕΛ και τώρα απογοητεύει στο εξωτερικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Aποτέλεσε ίσως τον καλύτερο παίκτη της περσινής ΑΕΛ.

Κατάφερε με τις εμφανίσεις του να «πάρει στο σπίτι» την φανέλα βασικού αφήνοντας μάλιστα στο περιθώριο τον Babanco ο οποίος προοριζόταν για βασικός.

Ο λόγος για τον παικταρά Nούριο Φορτούνα που έπιασε λιμάνι μόλις για μια χρονιά δανεικός από την Braga καταγράφοντας 33 συμμετοχές και κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση και το ταλέντο του.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.