ΠΑΦΟΣ: Τον λήστεψαν με το πρώτο φως του ήλιου

ΠΑΦΟΣ: Τον λήστεψαν με το πρώτο φως του ήλιου

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 43χρονο, ότι γύρω στις 7.20 το πρωί, άγνωστος άνδρας κατάφερε να παραβιάσει και να εισέλθει στο όχημά του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον ύποπτο να βρίσκεται εντός του οχήματος.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται 39χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα πτυσσόμενο φανάρι, ένα ψαλίδι κλαδέματος, δύο ρολόγια, ένα πορτοφόλι, διάφορα κλειδιά οχημάτων, καθώς και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκε μία δέσμη με διάφορα κλειδιά οχημάτων και υποστατικών, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE